Home > Contact

Vragen over lekdetectie kosten of onze werkwijze?

U kunt Lekdetectie 24/7 bereiken via het onderstaande telefoonnummer of per mail. 

Contact Info:

Mail: [email protected]

Tel: 06 – 19 51 68 36

KvK 69031460

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag: 09:00 – 18:00
Weekend: gesloten

Veelgestelde vragen

Zou u graag een dakinspectie door Dak-Lekdetectie Nederland uit willen laten voeren? Dan brengen wij daar €650,- voor in rekening, waarbij wij alle middelen inzetten die nodig zijn om het lek vakkundig te kunnen detecteren. De kosten voor het laten uitvoeren van een lekdetectie daarentegen bedragen €400,- en opnieuw zullen wij voor deze prijs alle benodigde apparatuur inzetten die nodig is voor een professionele lekdetectie. U kunt van ons verwachten dat wij transparant te werk gaan en geen onverwachte, extra kosten zullen rekenen voor één van deze diensten.

Bij lekkages aan het dak is het van belang dat deze zo snel mogelijk verholpen worden. Om deze daklekkage in het vervolg echter te voorkomen, is het raadzaam om het dak jaarlijks te laten inspecteren op lekkage en andere zaken omtrent schade aan het dak. Zou u graag willen weten wat de lekdetectie kosten bedragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De expertise van Lekdetectie kan ingeschakeld worden voor zowel een waterlek opsporen als een warmtelek. Waar er bij waterlekkage sprake is van waterschade, gaat er bij een warmtelek warmte verloren. Het verhelpen van een warmtelek kan om die reden bijdragen aan een betere isolatiegraad en de vermindering van tocht. Bent u benieuwd wat de lekdetectie kosten zijn of hoe wij een waterlek opsporen? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen over de lekdetectie kosten of over onze werkwijze? De klantenservice van Lekdetectie is dagelijks 24 uur bereikbaar op 085 – 1300 767 voor al uw vragen. Daarnaast is het mogelijk om het contactformulier in te vullen op de website of een e-mail te sturen naar [email protected].

Vraag hier uw offerte op

Vul hieronder het contactformulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen.