Lekdetectie door een ervaren dakinspecteur

Lekdetectie met een meetrapport

Wanneer u daklekkage vermoedt, is het van belang om direct actie te ondernemen zodat de schade beperkt kan blijven. Een dakinspecteur van Dak-lekdetectie Nederland gaat daarom graag voor u aan de slag om het lek op te sporen door een adequate methode toe te passen en met geavanceerde apparatuur te werken. Zo beschikken wij over diverse middelen, zoals een rookmachine, infrarood warmtecamera en kleurstoffen, die ingezet kunnen worden om het lek te lokaliseren. Het zal afhankelijk van de plek van het lek welke van deze hulpmiddelen gebruikt zal worden. Zo zal de dakinspecteur u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.

Aarzelt u nog? Wij verzekeren u ervan dat wij alles terug kunnen plaatsen zoals de dakdekkers uw dak aangetroffen hebben. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk van dakdekkers, waardoor wij direct een offerte op kunnen stellen voor een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt. Op die manier schieten wij u snel te hulp.

Hoe gaan wij te werk?

Allereerst is het essentieel om te achterhalen waar het lek zich bevindt, waarvoor wij diverse middelen kunnen inzetten:

  • De infrarood warmtecamera kan gebruikt worden om vochtige plekken te detecteren, die met het blote oog vaak niet te zien zijn.
  • De rookmachine wordt ingezet om de dunste gaatjes in platte dakbedekkingen te lokaliseren.
  • Een flexibele camera maakt het mogelijk om te kunnen kijken in de schoorsteenkanalen, de leidingen of andere plekken die lastig toegankelijk zijn.
  • Met behulp van kleurstoffen wordt voor de dakdekkers direct zichtbaar hoe het water door de leidingen loopt.

Wanneer de dakinspecteur het lek gedetecteerd en gelokaliseerd heeft, kan Dak-lekdetectie Nederland een offerte opstellen voor een dakdekkersbedrijf in uw regio. Zij zullen de klus vervolgens oppakken en de lekkage verhelpen, zodat u weer ongestoord kunt genieten van uw woning.

Aanvraag meetrapport
Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een uitgebreid advies van een van onze professionals? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of vraag een offerte aan. U kunt ook een gratis inspectie door onze medewerkers laten uitvoeren.
* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom klanten voor ons kiezen

Breed netwerk

Groot netwerk van professionele dakdekkers, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn

Gecertificeerd

Dakdekkers zijn gecertificeerd om het dak op te mogen, wat een uitgebreide lekdetectie mogelijk maakt

Juiste apparatuur

Geavanceerde apparatuur en professionele middelen zorgen voor een verbeterde lokalisering van lekkage

Expertise

Onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn garantie voor een succesvolle lekdetectie