Hoogwaardige lekkage detectie

Home > Zakelijk meetrapport

Lekdetectie met een meetrapport

Lekkage aan het dak van uw bedrijfspand, appartementencomplex of ander vastgoed kan tot gote (water)schade leiden. Om die reden is het van belang om snel te handelen, wanneer u daklekkage vermoedt. Dak-lekdetectie Nederland schiet u dan ook direct te hulp en zet geavanceerde apparatuur en specialistische methoden in om vakkundige lekkage detectie uit te voeren. Wij beschikken bijvoorbeeld over een rookmachine, kleurstoffen en een infrarood warmtecamera, waarmee wij de lekdetectie professioneel uit kunnen voeren. Op basis van deze lekkage detectie zal Dak-lekdetectie Nederland een meetrapport uitbrengen, waarin onze belangrijkste bevindingen zijn opgenomen.

Heeft u twijfels? Wij garanderen u dat onze dakdekkers alles terug kunnen en zullen plaatsen zoals wij het dak aantreffen. Daarbij komt dat ons brede netwerk aan dakdekkers het mogelijk maakt om eenvoudig een offerte op te stellen voor een dakdekkersbedrijf bij u in de omgeving.

Hoe gaat Dak-lekdetectie Nederland te werk?

Om het lek te kunnen detecteren en lokaliseren, zetten wij één of meerdere lekkage opsporen apparaat of apparaten in, waaronder:

  • Een rookmachine, waarmee de dunste gaatjes in platte dakbedekking gelokaliseerd kunnen worden.
  • Kleurstoffen, die gebruikt kunnen worden om te zien hoe het water door de leidingen loopt.
  • De infrarood warmtecamera, welke ingezet kan worden om vochtige plekken te lokaliseren die men vaak niet met het blote oog kan zien.
  • Een flexibele camera, die het mogelijk maakt om in schoorsteenkanalen, leidingen of andere plekken te kijken, die moeilijk te bereiken zijn.

Na de lekkage detectie en lokalisatie zal Dak-lekdetectie Nederland als bureau dakadvies een offerte opmaken voor een nabij dakdekkersbedrijf, zodat zij de klus kunnen oppakken en de lekkage zullen repareren. Zo kunt u in een mum van tijd weer ongestoord het pand betreden!

Aanvraag meetrapport VvE of bedrijven
Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een uitgebreid advies van een van onze professionals? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of vraag een offerte aan. U kunt ook een gratis inspectie door onze medewerkers laten uitvoeren.
* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom klanten voor ons kiezen

Breed netwerk

Groot netwerk van professionele dakdekkers, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn

Gecertificeerd

Dakdekkers zijn gecertificeerd om het dak op te mogen, wat een uitgebreide lekdetectie mogelijk maakt

Juiste apparatuur

Geavanceerde apparatuur en professionele middelen zorgen voor een verbeterde lokalisering van lekkage

Expertise

Onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn garantie voor een succesvolle lekdetectie