Uitgebreide dakinspectie en betrouwbaar dakadvies

Home > Particulier dakrapport

Dakinspectie met een dakrapport

Het dak van uw woning wordt dagelijks blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden, die de staat van het dak aan kunnen tasten. Om die reden is het van groot belang om een uitgebreide dakinspectie uit te laten voeren, op basis waarvan Dak-lekdetectie Nederland een dakrapport opstelt. Uit dit rapport zal namelijk blijken welke gebreken het dak vertoont en op welke manier deze tekortkomingen aangepakt kunnen worden. Een mogelijk dakadvies dat hieruit voortkomt, is het uitvoeren van een dakreiniging, het verhelpen van daklekkage of het laten uitvoeren van een gehele dakrenovatie. Dak-lekdetectie Nederland zal u hierin verzekeren van een professioneel opgesteld rapport met een eerlijk dakadvies over de verwachte aanpak om de staat van het dak te optimaliseren.

Wat is de noodzaak van een dakrapport?

Dakrapportages van Dak-lekdetectie Nederland zijn om meerdere redenen essentieel én professioneel, namelijk:

  1. Wanneer u een nieuw huis koopt, is het in vrijwel alle gevallen vereist om een bouwkundig rapport op te laten stellen over de woning. Desondanks biedt dit rapport vaak niet een optimaal overzicht van de staat van het dak, omdat deze bedrijven slechts tot 3,2 meter het dak op mogen. Hierdoor kan er dus een vertekend beeld ontstaan van de werkelijke situatie. Onze experts zijn daarentegen gecertificeerd om het dak volledig te betreden, waardoor het dak uitgebreid geïnspecteerd kan worden op mogelijke gebreken.
  2. Onze dakdekkers hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied en beschikken dan ook over specialistische kennis. Door deze eigenschappen weten wij een eerlijk en betrouwbaar dakadvies uit te brengen.
  3. Dak-lekdetectie Nederland opereert geheel onafhankelijk, wat bijdraagt aan onze open- en eerlijkheid. Zo zullen wij geen extra of onverwachtse dakinspectie kosten in rekening brengen, aangezien wij €650,- als lekkage opsporen kosten rekenen en alle benodigde apparatuur in zullen zetten om een professioneel dakrapport te realiseren.

Bent u op zoek naar zo’n betrouwbare partner? Dan bent u bij Dak-lekdetectie Nederland aan het juiste adres! Neem voor verdere vragen contact met ons op via het contactformulier.

Aanvraag dakrapport
Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een uitgebreid advies van een van onze professionals? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of vraag een offerte aan. U kunt ook een gratis inspectie door onze medewerkers laten uitvoeren.
* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom klanten voor ons kiezen

Breed netwerk

Groot netwerk van professionele dakdekkers, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn

Gecertificeerd

Dakdekkers zijn gecertificeerd om het dak op te mogen, wat een uitgebreide lekdetectie mogelijk maakt

Juiste apparatuur

Geavanceerde apparatuur en professionele middelen zorgen voor een verbeterde lokalisering van lekkage

Expertise

Onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn garantie voor een succesvolle lekdetectie