Home > Over ons

Waar we voor staan

Ervaart u lekkageproblemen, moet het dak van uw woning hoognodig gereinigd worden of zou u meer inzicht willen krijgen in de staat van het dak? Dak-lekdetectie Nederland is hét lekdetectiebedrijf waar u naar op zoek bent. Met een ervaren team van dakdekkers, jarenlange ervaring en professionele hulpmiddelen kunnen wij u namelijk voorzien van een uitgebreide dakinspectie of betrouwbaar dakrapport. Zo kunt u van ons lekdetectiebedrijf verwachten dat wij vakkundig te werk gaan bij het detecteren van een lek, doordat wij beschikken over de juiste certificeringen en instrumenten.

Wat kunt u van ons verwachten?

Door onze specialistische kennis en ervaring klaart Dak-lekdetectie Nederland iedere klus omtrent lekdetecties en dakinspecties. Om die reden zijn wij dan ook uiteenlopend inzetbaar, waardoor zowel de zakelijke als particuliere sector een beroep kunnen doen op de diensten van ons lekkage detectie bedrijf. Zou u graag willen weten wat ons lekdetectiebedrijf voor u kan betekenen? Schroom dan niet om het contactformulier in te vullen om met ons in contact te komen.

Onze diensten

Betrouwbaar advies, inzichtelijke rapporten & professionele werkwijze

Dak-lekdetectie Nederland gaat vakkundig te werk om uitgebreide dakinspecties en lekdetecties betrouwbaar uit te voeren. 

Als u lekkage ervaart, schiet Dak-lekdetectie Nederland u te hulp! Onze experts zullen namelijk met geavanceerde middelen en technieken het lek in het dak van uw woning lokaliseren, waarna wij een offerte op kunnen stellen voor een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt.

Lees meer

Dak-lekdetectie Nederland voert een professionele lekdetectie uit om lekkage aan het dak van uw bedrijfspand of appartementencomplex te detecteren en lokaliseren. Hierbij zetten wij geavanceerde middelen en onze specialistische kennis in om vakkundig te werk te kunnen gaan. Vervolgens kan ons lekkage detectie bedrijf een offerte maken voor een dakdekkersbedrijf bij u in de buurt om de schade te verhelpen.

Lees meer

Met een dakrapport verkrijgt u direct inzicht in de huidige staat van het dak van uw woning en wordt u geadviseerd in de mogelijkheden om de gebreken van het dak te verhelpen. Wij zijn gecertificeerd om het dak op te mogen, waardoor een uitgebreide dakinspectie en betrouwbaar advies gegarandeerd zijn.

Lees meer

Om volledig inzicht te kunnen krijgen in de huidige staat van het dak van uw bedrijfspand of appartementencomplex, is een dakrapport onmisbaar. Bovendien kan het dakrapport dienen als de keuring van het dak en rekenen wij een aantrekkelijke prijs zonder kleine lettertjes.

Lees meer

Lekdetecties & Dakinspecties

Mocht er nood zijn en heeft u ons snel nodig dan kunt u ons bellen of mailen