Lage kosten lekdetectie en dakinspectie

Home > Zakelijk dakrapport

Dakinspectie met een dakrapport

Als bedrijfseigenaar, Vereniging van Eigenaren of andere vastgoedbeheerder bent u verantwoordelijk voor het dakbeheer van uw gebouw. Een dakrapport kan hierin een cruciale rol spelen, omdat het belangrijke inzichten verschaft voor wat betreft de staat van het dak. Bovendien vormt een dakrapport een indicatie voor de vervolgstappen die ondernomen moeten worden op het gebied van onderhoud. Op basis van onze onafhankelijke dakinspectie kan Dak-Lekdetectie Nederland namelijk een vakkundig advies uitbrengen over passende oplossingen voor de gebreken die het dak vertoont. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een volledige dakreiniging, het repareren van daklekkage of het uitvoeren van een dakrenovatie. Wij zullen u te allen tijde voorzien van een uitgebreid en eerlijk advies om u professioneel van dienst te kunnen zijn tegen lage kosten lekdetectie.

Waarom is een dakrapport van groot belang?

Er zijn meerdere redenen waarom u een dakrapport laat opstellen door Dak-Lekdetectie Nederland:

  1. In tegenstelling tot bouwkundig rapporten behelzen onze dakrapporten een volledig beeld van de daksituatie van uw appartementencomplex of bedrijfspand. Een bouwkundig rapport wordt namelijk opgesteld door inspecteurs die slechts tot 3,2 meter het dak mogen betreden, waardoor dit rapport een vertekend beeld van de werkelijkheid is. Onze ervaren dakdekkers daarentegen beschikken over de juiste certificaten om het dak volledig te mogen inspecteren op gebreken.
  2. Dak-lekdetectie Nederland opereert onafhankelijk, waardoor wij een betrouwbare partner vormen voor wat betreft uitgebreide dakrapporten. Wij zetten namelijk onze kennis en ervaring in om u te voorzien van een eerlijk advies op basis van een onafhankelijke dakinspectie.
  3. Het dakrapport dat ons lekdetectiebedrijf uitbrengt, kan tot vijf jaar na dato dienen als keuring van het dak en bedraagt €650,- als kosten lekdetectie. Voor deze lage kosten lekdetectie zetten wij alle benodigde middelen in om een professionele dakinspectie uit te kunnen voeren en gelden geen extra kosten of kleine lettertjes.

Gaat u graag in zee met Dak-lekdetectie Nederland of zou u graag een dakinspectie rapport voorbeeld willen zien? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Aanvraag dakrapport VvE of bedrijven
Wilt u meer weten over onze diensten of wilt u een uitgebreid advies van een van onze professionals? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of vraag een offerte aan. U kunt ook een gratis inspectie door onze medewerkers laten uitvoeren.
* Voor snelle afhandeling van uw inspectie aanvraag is telefonisch contact noodzakelijk. Alle gegevens die u verstrekt, worden door ons strikt vertrouwelijk behandeld en worden niet gebruikt voor andere doeleinden.

Waarom klanten voor ons kiezen

Breed netwerk

Groot netwerk van professionele dakdekkers, waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn

Gecertificeerd

Dakdekkers zijn gecertificeerd om het dak op te mogen, wat een uitgebreide lekdetectie mogelijk maakt

Juiste apparatuur

Geavanceerde apparatuur en professionele middelen zorgen voor een verbeterde lokalisering van lekkage

Expertise

Onze jarenlange ervaring en specialistische kennis zijn garantie voor een succesvolle lekdetectie